Wij pakken alles heel anders aan!

 

Wonen023.nl het kantoor dat je belt als je vastgoed wilt aankopen, verhuren of verkopen maar ook het kantoor als je gewoon een woninghuis zoekt. Wij als uw makelaar en adviseurs denken ook aan uw hele financiele plaatje. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, en ook aan de meer complexe zaken als jouw hypotheek en financiële planning. Een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken; je wilt goed op deze en andere gebeurtenissen zijn voorbereid.

Als jij de persoon bent die wil dat alles goed voor jou geregeld wordt, dan ben je aan het juiste adres. Wij geloven dat een (financieel) adviseur en makelaar jou moet ontzorgen en jou bijstaat bij jouw (financiële) vraagstukken. Ook als het wat moeilijker wordt, proberen wij altijd een oplossing te vinden. Vaak is er veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

In alles wat wij doen vinden we het belangrijk dat we naast je staan als jouw makelaar en adviseur. Een die alle huizen, banken en verzekeraars af gaat om het beste voor jou te regelen.

 

Een die echt onafhankelijk is.

 

Ons Team

Rebecca Levens (Aankoop makelaar)

Rebecca is onze aankoopmakelaar en is gespecialiseerd in het zoeken van uw nieuwe thuis. Tevens is ze verantwoordelijk voor alle administratieve taken van wonen023.nl. Zo is zij ook het aanspreekpunt voor al uw vragen en benodigdheden.

Nick Petter (Financieel adviseur)

Nick is onze financiƫle adviseur en loopt al jaren mee in de branche. Hij kijkt naar alle mogelijkheden en vindt zo het juiste advies voor u. Zijn expertise in het vastgoed helpt u met de juiste financiƫle keuzes.

Oprichters Wonen023.nl (Adviseurs)

Als de oprichters van wonen023.nl streven wij naar perfectie zodat we voor u alles uit handen kunnen nemen. Of dit nou is bij de aankoop of verkoop van uw woning, financiering of uw verzekeringen Wonen023 staat voor u klaar.

John Schrama (Makelaar o.g.)

Maak kennis met onze ervaren makelaar, John Schrama. Met jarenlange ervaring in het vak en een diepgaande kennis van de lokale markt, staat John bekend om zijn betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. Of het nu gaat om kopen of verkopen, John kan u hierin begeleiden.