Vreewijk 6

Lisse

Een bijzonder leuke en uitstekend verbouwde twee onder één kapwoning gelegen in een rustige straat nabij het centrum met als extra een ‘mini-bollenschuur’ die vroeger gebruikt werd voor het opslaan van het tuingereedschap te gebruiken op het bollenland.

De woning heeft een eigen achterom en is vanaf 2017 intensief door de huidige eigenaar verbouwd en onderhouden.

De sfeervolle woonkamer heeft een openhaard en openslaande deuren naar de zonnige tuin (zuid-west ligging) en op de eerste etage treft u een moderne badkamer, een hoofdslaapkamer en twee voorslaapkamers.

De woning is gelegen in een rustige buurt en op loopafstand van het openbaar vervoer en de toegangswegen. Sportclubs, winkels, restaurant, de Keukenhof en het strand van Langevelderslag zijn op loop- en fietsafstand.
 

Het bijgebouw (de ‘mini-bollenschuur’) is vrijstaand en bestaat uit twee verdiepingen van elk circa 40 m2.

Op de parterre is een bijkeuken met wasmachineruimte en heel veel bergruimte gecreëerd en op de eerste etage treft u een slaapkamer alsmede een moderne badkamer.

Deze ruimte is ideaal als werkruimte, logeerruimte of om te verhuren.

Indeling (woning):

Parterre: entree, gang met modern toilet en bergkast, toegang tot woonkamer met openhaard, keuken en openslaande deuren naar de achtertuin.

1e Etage: Overloop, moderne badkamer met wastafelmeubel, douche en tweede toilet, ouderslaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde.

2e Etage: Bergzolder.

Indeling (bijgebouw)

Parterre: Entree, gang/hal met berging en keuken waar ook de opstelling van de wasmachine en droger is.
1e Etage: Overloop, slaapkamer en moderne badkamer.

Plaats een bod op dit object