Biesheuvelstraat 79

2134LL

Een woning die zeker het bezichtigen waard is.

Deze prachtige mooie lichte woning aan de Biesheuvelstraat heeft alles wat u zoekt! De woning is gelegen aan een rustige doorgaande weg welke u naar het Winkelcentrum Floriande brengt. Deze woning is zeer kenmerkend door zijn mooie bijzondere achtertuin met maar liefst 2 palmbomen en een mooie veranda, deze bereikt u door de openslaande deuren vanuit de woon/leefkamer. In de mooie lichte woonkamer bevindt zich tevens ook de ruime keuken welke voorzien is van alle gemakken. 

Op de begane grond bevind zich een mooie lichte slaapkamer met aangrenzend aan de gang een toilet met mooie sanitaire voorzieningen. De mooie opentrap in het midden van de woon/leefkamer verbind beneden met boven. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer met inbouwkasten. De badkamer bevindt zich ook op deze etage en is zeer modern en voorzien van een ruim bad en een heerlijke douchecabine. In de badkamer is ook het tweede toilet gesitueerd.

De woning heeft een mooie achterom met eventuele parkeergelegenheid op eigen terrein. Achterin de tuin bevindt zich ook nog een stenenberging.  Winkelcentrum Floriande bevindt zich op een paar minuten loopafstand en is zeer compleet en gevarieerd qua winkelaanbod, met onder andere twee supermarkten, verswinkels, kledingwinkels en enkele eetgelegenheden. Heel makkelijk voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens is er een gezondheidscentrum met apotheek en op zaterdag een gezellige weekmarkt, met een ruim en divers aanbod.

U vindt eveneens op loopafstand de scholen met kinderdagverblijf/naschoolse-opvang en iets verderop treft u voor het middelbare onderwijs het Haarlemmermeer lyceum en tevens ook de openbare bibliotheek. Met de fiets zijn de Toolenburgerplas, recreatiegebied Boseilanden en het Haarlemmermeersebos snel en goed bereikbaar; ideaal voor recreatieve ontspanning. Via deze woning bent u snel bij de snelwegen A4, A5, A9 en A10 deze zijn allemaal binnen 10 minuten bereikbaar, waardoor u snel in bijvoorbeeld, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen of Den Haag bent. Ook op Schiphol staat u binnen enkele minuten. Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan is dit ook uitstekend te doen; zeer nabij is de bushalte met aansluiting op R-net waarmee u snel in bijvoorbeeld Amstelveen of Haarlem bent.

Plaats een bod op dit object