Jan Springerhof 5

1067LG Amsterdam

Unieke Kans: Garagebox in Amsterdam Sloten met Elektra, Wateraansluiting en Lage VvE-kosten!

Altijd al gedroomd van een eigen plek voor je auto, motor of extra opslagruimte? Grijp dan nu je kans! We presenteren met trots deze ruime garagebox in het charmante Amsterdam Sloten.

Kenmerken:
- Locatie: Amsterdam Sloten
- Vraagprijs: €55.000,- k.k.
- Overdrachtsbelasting: 10,4%
- VvE-kosten: €18,09 per maand
- Voorzieningen: Elektra, Wateraansluiting

Waarom deze garagebox?

1. Ideale Locatie: Gelegen in het historische en groene Amsterdam Sloten, biedt deze garagebox de perfecte opslagmogelijkheid op een strategische plek.

2. Volledig Uitgerust: De garage is niet zomaar een lege ruimte. Met elektra en een wateraansluiting is het de perfecte multifunctionele ruimte voor zowel opslag als hobbydoeleinden.

3. Financieel Voordelig: Met een vraagprijs van €55.000,- en lage VvE-kosten van slechts €18,09 per maand, is dit een betaalbare investering met minimale maandelijkse lasten.

4. Overdrachtsbelasting: Let op, er geldt een overdrachtsbelasting van 10,4%, maar laat je hierdoor niet afschrikken; dit is eenmalig en het bezitten van deze garagebox biedt talloze mogelijkheden op de lange termijn.

 

Interesse? Neem contact met ons op!

Benut deze zeldzame kans om eigenaar te worden van een garagebox in Amsterdam Sloten. Neem contact met ons op voor meer informatie, of plan een bezichtiging om de mogelijkheden van deze unieke ruimte te ontdekken.

 

 

*Let op: De genoemde informatie is onder voorbehoud van wijzigingen en dient als indicatie. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.*

Plaats een bod op dit object